söndag 25 april 2010

Har bytt till mig en ny kampfiskhane (Betta splendens)

Jag åkte och bytte 11 fiskar mot en kampfiskhane och en ny black molly hane.
Jag bytte alltså in mina 2 stora black molly honor, min stora (eller lilla, den har inte växt nåt alls sedan jag köpte den) och sedan dom 2 äldsta black molly ynglena och 6 st av dom äldsta svärdbärarynglena. Hanen kom med bland dom.
Så nu har jag 2 st honor kvar av Kull 1 svärdbärare. Plus en ny black molly hane som kan hänga efter ynglena när dom blir lite större. Det är bra om det inte blir inavel liksom.

Min nya kampfisk är riktigt fin. Kanske för att jag gillar blått så mycket. Den har så fina blåa fenor. Så här ser den ut:Nu simmar den i 30L akvariet med 2 honor. Den verkar faktiskt lite het på gröten. Den har jagat dom 2 honorna och spärrat upp sig. Men honorna är som spjut därifrån. Jag satte över den äldsta honan i 100L akvariet i en liten bur ett tag. Den fick nästan hjärtattack när den såg hanen. Ända sen hanen kom i 30L buren görmde den sig bakom pumpen konstant. Så det funkade inte. Den är nog lite gammal också. Och den kan inte vara fri i 100L akvariet än eftersom det finns så många små yngel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, synpunkt, fråga eller svar:

Populära inlägg