fredag 16 mars 2012

Har köpt nya fiskar - Kikfläcksrasbora

Jag köpte dom för ett tag sen men så fick hela familjen magsjuka och så kom annat ivägen (jobbintervju) så det blev aldrig att jag gjorde ett inlägg. Dom har nu bott 3 veckor i akvariet. Och ingen har dött än. Känns superbra. Jag köpte 6 st men råkade få 7. Så nu bor det alltså 7 st rasboror i akvariet tillsammans med den ensamma svärdbärarhonan, ancitrushanen och kampfisken.

Har inte haft några konstigheter på 3 veckor. Inga dödsfall. Men jo faktiskt så dog den sista platyn iochförsig. 1 dag efter fiskarna köptes. Den syns faktiskt på bilden nedan. Men det var ju nu ca 3 veckor sen. Så vi får hoppas att det går bra nu för akvariet. Köpte vattenberedande medel samtidigt som jag köpte fiskarna också.

Här kommer en bild på de nya fiskarna:

6 kommentarer:

 1. Det är alltid lika roligt att köpa nya fiskar köpte själv för en vecka sedan 3 svärdbärar honor och i Guppy Hane (Miljonfisk)

  SvaraRadera
 2. Kan du skriva oftare jag sitter och väntar i flera veckor i bland.

  SvaraRadera
 3. du skrev att du har 1 svärdbärarhona, 1 kampfiskhane,1 ancistrus och 7 rasboror, men vad är det då för fisk längst till höger?

  SvaraRadera
 4. Hej, ja det var en svärdbärarhane i akvariet då jag tog fotot men den dog sen.

  SvaraRadera
 5. Synd.. att den dog.

  SvaraRadera
 6. Hej ! tips, ta bort kampfisken( eller sätt den i ett eget akvarium ) så får du dina andra fiskar ro. tips 2 när du fått yngel sätt dom i eget akvarium då överlever dom bättre ! mvh...christer65@yahoo.se

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, synpunkt, fråga eller svar:

Populära inlägg