lördag 23 oktober 2010

Alla fiskar sålda eller bortskänkta och akvariet har skickats till Sverige

Det var ett tag sen nu förstås. 2 veckor sen som jag tömde akvariet. Det kändes rätt tomt efter det. Man tittade liksom alltid dit när man satt i vardagsrummet. Så fint sken från akvariet hela tiden också.
En kompis, Julia fick ta över den sista kampfiskhanen. Hon köpte ett litet 17-liters akvarium och började med fiskar helt enkelt. Kul!
Sen fick en annan kompis ta över dom sista växterna, 5 st svärdbärarhonor och 2 st kampfiskhonor. Dom hade ett 120 L akvarie sen innan så det var inga problem. Får se hur det går med fiskarna. Får be om bilder om ett halvår om dom överlever. Det skulle ju såklart vara kul att se hur ynglena blev som vuxna.

Sen så skickades akvariet iväg med kontainern med alla övriga möbler för 1,5 vecka sedan så den är nog i tullen nu i Sverige. Och vi själva lämnar Island på måndag morgon.

Det ska bli kul att starta upp ett nytt akvarium och köpa nya kampfiskar. Finns ju mycket större utbud i Sverige än på Island. Så framöver kommer jag såklart lägga upp bilder på mitt nya akvarium och så blir det förstås mer inlägg då. Nu blir det nog en paus en stund tills allt är fixat i Sverige med flytten och allt. Jag är nämligen 7 månader gravid också. Så om 2 månader kommer en julklapp..för man vet aldrig..det kan bli på julafton som bebisen ploppar ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, synpunkt, fråga eller svar:

Populära inlägg