måndag 28 juni 2010

Kampfiskynglena växer och mår bra och jag var iväg med 20 fiskar till fiskaffären

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag har inte orkat eftersom jag är gravid. Nu har jag passerat den värsta perioden och är inne i andra trimestern så nu mår jag lite bättre och kan ägna mig lite mer åt fiskarna. Sambon fick tömma vatten och fixa för jag spydde nästan av lukten av vattnet. Usch vad jag ogillade lukten av fiskamaten och vattnet. Det var riktigt illa.
Nu går det bättre.
Iallafall så har kamfiskynglena växt. Jag måste räkna dom när jag kommer hem från jobbet. Tror dom är 17 st som är runt 2 cm långa nu. Jag lägger in en bild snart.

Sedan var jag iväg med 20 fiskar i helgen. Kan inte ha så mycket fisk i akvariet. Det kryllade av yngel. Jag fick lämna iväg dom största. Både svärdbärare och blackmolly mix. Vet inte exakt hur många jag har i akvariet nu men det är många. Jag har nämligen fått mer yngel. 21 st blackmolly/silver molly yngel. Dom kom förra veckan någon gång. Av en slump tittade jag ner bland flytväxterna och där låg alla och tryckte bland bladen. Dom är rätt stora. Dom måste fötts stora för silver molly fiskarna är stora i sig. Får ta ett kort på det snart också och lägga in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, synpunkt, fråga eller svar:

Populära inlägg